ZF 24

Cluj: Doi antreprenori lansează o platformă de investiţii pentru tinerii care vor să-şi deschidă o afacere în IT

Cluj: Doi antreprenori lansează o platformă de...

Autor: Laurentiu Cotu

05.05.2014, 16:13 1305

Antreprenorii Tudor Bîrlea şi Gabriel Dombri vor lansa în acestă lună la Cluj platforma de investiţii Startcelerate, pentru tinerii care vor să-şi deschidă o afacere în domeniul IT. 

Tinerii care au idei de afaceri sau vor să dezvolte produse software vor putea asista în cadrul evenimentului, care va avea loc în 17 mai la Cluj, la diverse prezentări şi întâlnii companii care sunt dispuse să sprijine startup-urile prin investiţii care constau nu în bani, ci în resurse precum servicii de programare, consultanţă fiscală sau juridică, marketing sau PR. 

LA înscrierea pe  platformă pot aplica atât dezvoltatorii unor proiecte aflate deja în lucru, cu echipe create, cât şi antreprenori cu proiecte interesante, aflate în stadiul de idee, care îşi caută resurse pentru a dezvolta o afacere. Platforma de investiţii Startcelerate a fost fondată la Londra de Tudor Bîrlea şi Gabriel Dombri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO