ZF 24

Compania aeriană arabă FLYNAS caută 25 de însoţitoare de bord la Cluj

Compania aeriană arabă FLYNAS caută 25 de...

Autor: Laurentiu Cotu

14.10.2015, 16:47 2709

Operatorul aerian low-cost FLYNAS (fostă NAS AIR) din Arabia Saudită intenţionează să angajeze 25 de tinere în cadrul unui eveniment organizat vineri la Cluj-Napoca de către RSC Consulting, reprezentant în România al companiei internaţionale MECCTI Ldt., specializată în recrutare de personal pentru companiile de aviaţie din ţările din Orientul Mijlociu.

Candidatele trebuie să aibă minim studii liceale (document de absolvire liceu), vârsta minimă de 21 ani şi maximă de 30 de ani, înălţime minimă 160 cm, greutate proporţională cu înălţimea, abilitatea de a înota, fluenţă în limba engleză (scris şi vorbit), fără tatuaje, pierce-uri sau cicatrici la vedere. Compania aeriană FLYNAS va oferi tinerelor angajate un contract de muncă pe o perioadă de 2 ani, cu posibilitate de reînnoire, training gratuit, beneficii de transport, cazare, masă şi echipamente gratuite, concediu de odihnă de 30 de zile, asigurare de sănătate şi asigurare de viaţă. Compania aeriană FLYNAS va oferi tinerelor angajate un salariu lunar de aproximativ 2.400 de dolari, în funcţie de orele de zbor efectuate.

Compania RSC Consulting a organizat începând cu anul 2013 mai multe evenimente de selecţie în vederea angajării, finalizate cu peste 100 de contracte de muncă pentru posturi de însoţitor de bord, semnate de tinerele selectate cu diferite companii din aviaţie, printre care FLYNAS din Arabia Saudia, OMAN AIR din Oman şi GULF AIR din Bahrain. RSC Consulting a fost înfiinţată în anul 2007, în Cluj-Napoca, ca furnizor de programe de formare profesională, de către Steluţa Racolţa, fost director general şi preşedinte al companiei de asigurări ARDAF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO