ZF 24

Compania de dezvoltare imobiliară Element Development investeşte circa 16 milioane euro în două proiecte de retail, la Bistriţa şi Târgovişte

Compania de dezvoltare imobiliară Element Development...

Autor: Roxana Rosu

23.03.2017, 10:06 560

Compania de dezvoltare imobiliară Element Development a demarat lucrările de construcţie pentru Bistriţa Retail Park, o investiţie de 7,5 milioane euro, şi a început demersurile de autorizare pentru al doilea proiect, în Târgovişte, evaluat la 9 milioane euro.

Proiectul de la Bistriţa vizează amenajarea unei galerii comerciale de 9.000 mp, ce va fi construită pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al oraşului. Oferta galeriei comerciale va fi completată de un hipermaret, investiţia aparţinând Selgros.

CBRE este agenţia care se ocupă exclusiv de procesul de închiriere, în timp ce firma Vitalis Consulting a fost desemnată ”Project Manager” pentru construcţia acestui proiect. Chiriaşii vor prelua spaţiile pentru amenajare în luna iulie, termenul estimat pentru deschiderea proiectului fiind septembrie 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO