ZF 24

Compania Flavours, fondată de chef Foa, intră pe piaţa din Cluj cu un restaurant marca Stradale , investiţie de 300.000 euro

.

.

Autor: Roxana Rosu

18.10.2017, 11:44 1643

Compania Flavours, fondată de chef Foa, va deschide la începutul anului viitor primul restaurant din Cluj din lanţul Stradale, denumit The Lunch Society, un concept de street food şi live cooking dedicat clădirilor de birouri, investiţia fiind estimată la peste 300.000 euro.

Restaurantul va avea 700 mp şi este dezvoltat în colaborare cu Constantin Covaliu, managing partner al Agenţiei Why Not, agenţie de organizare evenimente care este fondatoarea Street Food Festival în România şi implicată în organizarea festivalului Untold, Neversea, TIFF, Jazz in the Park.

Lanţul Stradale are şase sub divizii la Bucureşti (BBP, Oregon, Carnivale, Avenor, Aletheea, Express) şi mai nou, cea de la Cluj, fiind un concept dedicat pauzei de prânz.

 „Colaborarea cu Constantin Covaliu legată de Street FOOD Festival, precum şi alte proiecte pe care le-am dezvoltat împreună, ne-au făcut să ne dorim să intrăm pe piaţa din Cluj cu conceptul Stradale. Clujul s-a dovedit a fi foarte primitor în materie de Street Food şi experienţa de aici a fost fără precedent. Aducem toată experienţa noastră din Capitală şi ne dorim foarte mult să devenim prima opţiune a clujenilor pentru mic dejun şi masa de prânz cu acest prim restaurant şi următoarele pe care le avem în plan”, a declarat Chef Foa, Executive Chef Flavours Food Design.

Stradale The Lunch Society va avea şi la Cluj un Robata Grill şi un Tandoor Oven (în care se prepară zilnic pâine naan proaspată), care confirmă încă o dată poziţionarea restaurantului în zona de live cooking. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO