ZF 24

Compania Wizz Air va introduce check-in online. Pasagerii care vor face check-in la aeroport vor plati 42 de lei

09.03.2010, 19:06 1067

Compania aeriana low-cost Wizz Air a introdus serviciul decheck-in online pe piata romaneasca, in cele trei baze operationaledin Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, dar si in Targu Mures.

"Noul serviciu este introdus treptat pentru toate aeroporturilede unde opereaza Wizz Air si va fi disponibil in intreaga retea acompaniei pana la 1 aprilie 2010", au spus reprezentantiicompaniei.

Pasagerii pot utiliza serviciul accesand wizzair.com peste saptezile.

"Daca pasagerul calatoreste doar cu bagaj de mana, atunci sepoate prezenta direct la controlul de securitate. In cazul in carecalatorul are bagaje pe care doreste sa le lase la cala, va trebuisa treaca intai pe la punctul de predare al bagajelor de cal".

Mai mult, Wizz Air va introduce o taxa pentru check-in laaeroport incepand cu 1 aprilie 2010. "Daca se va opta pentrucheck-in la aeroport in momentul rezervarii, taxa va fi de 21 lei,iar daca se va opta pentru check-in direct la aeroport, in ziuaplecarii, se va achita o taxa de 42 lei. Serviciul de check-inon-line va fi gratuit si va ramane cel mai eficient mod de arealiza procedura de check-in".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO