ZF 24

Complexul de agrement Weekend a adus încasări de 150.000 de euro primăriei Târgu Mureş

Complexul de agrement Weekend a adus încasări de...

Autor: Laurentiu Cotu

18.09.2014, 16:07 347

Complexul de agrement şi sport Mureşul (Weekend), aflat în administrarea primăriei Târgu Mureş, a avut în perioada mai-septembrie 2014 încasări de peste 650.000 de lei (aproximativ 150.000 de euro), din vânzarea de bilete, închirieri şezlonguri, ambarcaţiuni sau umbrele. Complexul este situat în partea de nord a municipiului, pe malul stâng al râului Mureş, şi se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 40 de hectare.

’’În acestă vară peste 120.000 de oameni şi-au petrecut o parte din timp în complexul Weekend. Vara s-a sfârşit, dar Weekend-ul n-a intrat în vacanţă, deoarece, pe parcursul lunilor următoare vor continua lucrările de întreţinere, modernizare sau amenajări, acolo unde acestea se impun’’, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Târgu Mureş.

Administraţia complexului de agrement şi Sport Mureşul, funcţionează în subordinea Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş. Forma juridică de organizare a administraţiei complexului este serviciu public de interes local, fără personalitate juridică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO