ZF 24

Componenta internaţională şi calitatea programului academic sunt cele mai importante criterii de selecţie a unui MBA

Componenta internaţională şi calitatea programului...

Autor: Radu Racu

17.04.2014, 20:56 111

Abordarea diferită de programa tradiţională românească bazată pe teorie, stilul pragmatic şi modul de lucru în echipă au devenit atribute-cheie în modelul de predare internaţional căutat de tot mai mulţi candidaţi la programele de MBA din România, arată sondajul realizat de Ziarul Financiar în rândul absolvenţilor de programe locale de MBA din ultimul an.

Avantajele invocate de cursanţii programului de MBA sunt experienţa internaţională  a profesorilor, dar şi modelul de predare, mai puţin stufos din punct de vedere teoretic şi mai bine adaptat evoluţiilor actuale de pe pieţele financiare.

„Am căutat un program american pentru că îmi place abordarea lor. Lucrez ca managing partner într-o companie care activează regional, iar abordarea americană s-a potrivit foarte bine cu ce aveam nevoie pentru jobul meu”, spune Iulia Lascău, absolventa programului de Executive MBA oferit la Bucureşti de americanii de la Tiffin University.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO