ZF 24

Concurenta aproba fuziunea dintre distribuitorii RHS si Tornado, pentru crearea celui mai mare jucator de pe piata de distributie IT&C

05.10.2009, 15:51 57

Companiile locale de distributie Tornado si RHS Company, cuafaceri cumulate de 136 mil. euro in 2008, au primit avizulConsiliului Concurentei pentru a realiza o concentrare economicaastfel incat cele doua firme vor incepe demersurile pentruintegrarea operatiunilor.

"Aceasta actiune comuna vine in intampinarea partenerilor nostrigarantandu-le o colaborare de cea mai buna calitate. Prin oferireaunui intreg portofoliu de produse, prezenta teritoriala extinsa,portal B2B, toata experienta noastra comuna urmeaza sa aduca unplus de valoare pietei de IT&C", a declarat Dragos Popescu,Director General al RHS Company.

"Impreuna suntem deja cel mai mare jucator de pe piata dedistributie IT&C (...)"a declarat Eugen Lepadatu, DirectorGeneral si actionar al Tornado Sistems.
Cele doua companii vor continua sa-si desfasoare operatiunilementinand aceeasi denumire, urmand ca in perioada imediaturmatoare, sa isi faca publice intentiile viitoare, planurile deextindere, precum si politica pe care o vor alege pentru a-sisustine dezvoltarea pe termen lung.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO