ZF 24

Constatarea francezilor: "Romanii ori isi urasc Dacia, ori sunt foarte mandri de ea"

Constatarea francezilor: "Romanii ori isi urasc Dacia, ori sunt foarte mandri de ea"
20.03.2010, 13:34 95

Cand a fost numit director comercial Dacia Renault NissanRomania, francezului Fabrice Cambolive i s-au acordat trei luni saafle ce ii caracterizeaza pe romani. A vorbit cu sociologi, cupsihologi, cu scriitori, dar primul si cel mai important lucru l-aaflat de la un taximetrist. Ce parere avea de Dacia pe care oconducea? Taximetristul s-a lansat intr-o serie de injuraturi laadresa automobilului insirandu-i o serie intreaga de defecte.Intrebat apoi daca ar conduce altceva, s-a aratat revoltat. Dacialui era ca propriul copil - bun, rau, nu avea de gand sa renunte laea.

Tot de la taximetristi si-a dat seama de dragostea pe careromanul o poarta masinii lui. L-au fascinat iconitele, cruciulitelesi variata gama de papusele de plus pe care romanii o folosescpentru decorarea automobilului. "Dacia este o masina cat se poatede simpla, dar iata ca romsnii gssesc metode de a o personaliza.Este un lucru de care o ss tinem cont in viitor", spune FabriceCambolive. Despre romanii si masinile lor, dar sidespre primul cumparator al Dacia Duster, Traian Basescu, cititiintr-un interviu acordat de Cambolive ziarului Gandulpe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO