ZF 24

Constructorii de instalatii zic ca piata imobiliara si-a mai revenit un pic

23.10.2009, 10:33 27

Managerii companiilor care proiecteaza si realizeazacomponentele de instalatii din marile proiecte imobiliare spun canumarul licitatiilor pentru noi proiecte a crescut in ultimaperioada, ritmul din anii trecuti fiind insa o amintire, scrieBUSINESS Magazin.

"Acum este momentul cand se curata piata. Companiile mici vordisparea sau vor fi cumparate de marii jucatori", spune FlorinPopa, managing partner al Vitalis Consulting, o companie demanagement de proiecte care supervizeaza pentru dezvoltatori sauchiriasii cladirilor realizarea lucrarilor de instalatii.

Si Rudolf Sommer, directorul general si proprietarul uneiadintre cele mai mari companii de constructii de profil de pe piata,Sommering Install, spune ca perioada actuala este mai buna decatinceputul anului, cand "nu s-a intamplat mai nimic". Insa "este unpic cam dura perioada aceasta ca sa o numim o gura de oxigen."

Cititi mai multe despre piata lucrarilor de instalatii pentru marileproiecte imobiliare pe www.businessmagazin.ro


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO