ZF 24

Consumatorii români pot să citească de acum informaţii despre drepturile lor de pe o platformă online

Consumatorii români pot să citească de acum...

Autor: Simona Tatu

05.12.2017, 14:50 89

Asociaţia Sută la Sută Românesc a realizat în parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor platforma online Tribuna Consumatorilor, unde se vor publica informaţii despre drepturile consumatorilor, sfaturi pentru a cumpăra online în siguranţă sau informaţii despre etichetele produselor.

“Ideea unei astfel de platfomă a plecat de la o nevoie şi aceea de a naviga în comerţul modern în mod informat şi de a restabili echilibrul între consumator şi comerciant. L-am gândit tocmai pentru a facilita puntea dintre consumator şi comerciant. Cu toţii suntem zilnic confruntaţi cu foarte multe informaţii în experienţa de consumator şi întelegem că este o problemă generalizată în România”, a spus Adrian Iordache, purtător de cuvânt al Asociaţiei Sută la Sută Românesc.

Cunţinutul de pe platfoma Tribuna Consumatorilor va fi actualizat săptămânal, iar consumatorii vor putea să adreseze întrebări punctuale despre difficultăţile pe care le întâmpină.

Contentul de pe platformă va fi redactat cu ajutorul specialiştilor, instituţiilor şi companiilor care vor pune la dispoziţie informaţii relevante pentru consumatorii din România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO