ZF 24

Continental a numit un nou director la fabrica de componente electronice din Timişoara

Continental a numit un nou director la fabrica de...

Autor: Roxana Rosu

24.03.2017, 10:32 776

Continental, unul dintre cei mai mari furnizori internaţionali de componente electronice, l-a numit pe Ralf Luchs în funcţia de director al fabricii de componente electronice din Timişoara, în locul lui Franciscoxavier Pujol, care a ocupat această poziţie timp de trei ani.                

Înainte să preia managementul fabricii din Timişoara,  el a ocupat funcţia de director de producţie start-up al Continental Automotive în Calamba (Filipine).

Ralf Luchs lucrează în cadrul Continental de aproape 20 ani. El a ocupat diferite poziţii de conducere în mai multe fabrici din Germania, printre care  Ingolstat şi Nürenberg.

„Fabrica de componente electronice din Timişoara a cunoscut o evoluţie extraordinară de la începerea producţiei, în anul 2006. Livrăm 15 milioane de unităţi în fiecare an. Lucrăm zi de zi la dezvoltarea industriei auto şi furnizăm produsele noastre pentru clienţii Continental din întreaga lume. Folosim echipamente şi tehnologie de top, iar colegii mei sunt dedicaţi proiectelor la care lucrează. Toate acestea conduc la o creştere constantă şi organică a locaţiei prin adăugarea de noi activităţi, responsabilităţi şi tehnologii ale viitorului", a spus  Ralf Luchs.

Parte a reţelei globale a centrelor de producţie a componentelor electronice din concernul Continental, unitatea din Timişoara produce în principal display-uri, unităţi de control airbag şi instrumente de bord.

Fabrica are peste 1.300 de angajaţi şi a livrat peste 60 de milioane de componente clienţilor în cei peste 10 ani de activitate. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO