ZF 24

Copos îşi face hipermarket în Georgia

Copos îşi face hipermarket în Georgia
30.07.2010, 11:08 26

Omul de afaceri George Copos plănuieşte să îşi investească oparte din proiecte în Georgia, unde condiţiile fiscale sunt maiavantajoase, după cum apreciază el.

"Am luat în calcul să investesc în retail, în deschiderea unuimagazin. Voi merge în Batumi, în Georgia, doar dacă reuşesc săvorbesc cu reprezentanţii Cora, Carrefour sau Auchan, pentru a faceun astfel de magazin", a explicat Copos pentru Ziarul Financiar,adăugând că în această ţară ar trebui să plătească maxim cincitaxe. Copos este al doilea om de afaceri român care anunţă că îşiva extinde afacerile în Georgia, după ce Dinu Patriciu aachiziţionat un pachet de acţiuni al unei bănci din Georgia, înurma unei tranzacţii evaluate la 15 milioane de dolari.

Întrebat de ZF când vede o relansare economică, George Copos,finanţatorul clubului de fotbal Rapid, a spus că România mergeîntr-o direcţie greşită şi că încă nu a atins apogeul crizeieconomice financiare.

"Cred că vom ieşi din această criză în 2013", a opinat Copos, cecontrolează un grup cu încasări de 60,5 mil. de euro anul trecutdin afaceri în panificaţie, hoteluri, industrie. Citiţi mai multedespre părerea omului de afaceri cu privire la infrastructura dinRomânia şi invetiţiile acestuia pe piaţaromânească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO