ZF 24

Cora România merge cu serviciul de livrare la domiciliu şi în Bacău, după Bucureşti, Constanţa şi Cluj-Napoca

Cora România merge cu serviciul de livrare la domiciliu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.07.2017, 15:24 316

Lanţul de hipermarketuri Cora inaugurează astăzi serviciul de livrare la domiciliu în Bacău şi în zonele limitrofe, după ce a fost implementat în Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca.

„Spuneam că ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment (livrarea la domiciliu – n. red.), care are un mare potenţial şi în România. Bacău este un oraş important pentru grupul nostru, suntem aici din 2012. Mă bucur că suntem în grafic, nu ne oprim aici şi ne dorim să activăm, în timp, acest serviciu în toate cele 11 magazine Cora din ţară”, spune Thierry Destailleur, directorul general al cora România.

O comandă făcută prin intermediul cora.ro este livrată la domiciliu în schimbul sumei de 15 lei. Serviciul acoperă municipiul Bacău, precum şi localităţile Nicolae Bălcescu, Lilieci, Hemeiuş, Mărgineni, Sărata, Măgura, Luizi Călugăra, Letea Veche, Săuceşti, Bogdan Vodă.

Pe site-ul cora.ro sunt listate peste 30.000 de produse, cuprinzând fructe şi legume proaspete, produse din carne, lactate, produse cosmetice, pentru casă şi familie, etc.

Retailerul franco-belgian Cora este prezent în România din 2003 şi operează în prezent 11 hipermarketuri în Bucureşti şi în marile oraşe.

În 2013, Cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanţ comercial cu livrare tip drive din România. Astăzi, reţeaua punctelor coraDrive funcţionează  la nivelul celor patru magazine din Capitală.

Anul trecut, Cora România, care operează pe piaţa locală prin compania România Hipermarche, a avut o cifră de afaceri de 1,7 miliarde de lei (387,6 milioane de euro) şi o pierdere de 5,9 milioane de lei, în scădere de la aproape 40 de milioane de lei (8,9 milioane de euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO