Companii

COS deschide primul magazin în România, pe Calea Victoriei

COS deschide primul magazin în România, pe Calea Victoriei

Autor: Bogdan Alecu

31.03.2016, 00:02 1331

Brandul de fashion COS, parte din grupul H&M, intră pe piaţa din România în 2016 şi deschide primul magazin pe Calea Victoriei din Bucureşti.

Colliers International a intermediat tranzacţia prin care COS va deschide un magazin de aproximativ 640 mp, structurat pe două etaje, într-o clădire istorică de pe Calea Victoriei.

Bransul COS a  fost lansat pe piaţă în 2007 şi este după H&M al doilea cel mai mare din portofoliul grupului suedez, fiind prezent cu 174 de magazine în 31de ţări din Europa, Asia si Orientul Mijlociu. Online vinde pe 19 pieţe.

„Brandul COS este unul mult aşteptat pe piaţa din România, fiind una dintre cele mai importante intrări pe piaţa locală  în materie de branduri de fashion”, a declarat Simina Niculiţă, associate director investment în cadrul Colliers International.

Pentru anul financiar 2015, grupul suedez a raportat vânzări cu 40% mai mari decât în anul precedent, de aproximativ 193,4 milioane de euro. Conform datelor Colliers International, în 2015 mare parte din retailerii internaţionali prezenţi pe piaţa din România  au înregistrat creşteri semnificative ale volumelor de vânzări comparativ cu 2014, mai mari cu 10%-20%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO