Cosmin Samoilă este noul CFO al New Kopel Group

20 mar 2017 Autor: Roxana Rosu

Cosmin Samoilă este noul director financiar al New Kopel Group, poziţie ocupată anterior de Tal Lahav, care este şi CEO al companiei.

Cosmin Samoilă are o experienta de peste 11 ani în zona financiara, atât ca Senior Auditor în Ernst&Young Romania, departamentul de audit, cât şi în cadrul Adama Holding, parte a grupului Immofinanz, unde a condus Departamentului Controlling.

“Cred in dezvoltarea continua, unul dintre atributele filosofiei New Kopel Group. Am gasit aici o echipa minunata, colegi care colaboreaza excelent pentru indeplinirea obiectivelor Grupului. Este un mediu plin de provocari care te stimuleaza zilnic sa fii un om si un profesionist mai bun”, declara Cosmin Samoila, CFO New Kopel Group

La începutul anului, compania a anuntat o investitie de peste 20 de milioane de euro în toate diviziile sale precum si intenţia de a cumpăra peste 1.500 de maşini noi in 2017.

Unul dintre obiectivele cheie vizeaza intensificarea activitatii de leasing operaţional şi de rent a car cu până la 20%. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.03.2017

 
Cuvinte cheie:
companie
, financiar
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide