ZF 24

Creşterea firmelor de IT din logistică va fi adusă de proiecte mici, dar numeroase

Creşterea firmelor de IT din logistică va fi adusă de...

Autor: Bogdan Alecu

05.05.2014, 00:00 136
Anul 2014 este un an de creştere pentru industria logistică, iar avansul va veni din proiecte de dimensiuni mici, dar multe ca număr.
 
Vânzările companiilor de IT au fost susţinute în ultimii doi ani de firmele de logistică ce au apelat la achiziţia de noi soluţii software pentru a-şi optimiza businessul.
 
„Anul 2014 este un an ascendent. Creşterea provine din proiecte de dimensiune mai mică, dar mai multe ca număr. Toate pleacă în paralel şi cu educarea pieţei din punct de vedere logistic, şi de la înţelegerea clienţilor că ar trebui să urmărească în detaliu ce înseamnă cost logistic. În fiecare dintre aceste cazuri, nu foaia şi pixul sunt o soluţie“, a spus Andrei Chiteş, managing partner, Point Logistix, în cadrul ZF Transport & Logistics Summit, organizat în parteneriat cu Wim Bosman, Havi Logistics şi Opel, cu sprijinul Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) şi Asociaţia Română de Logistică (ARILOG).
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO