ZF 24

Cristian Popescu, Managing Director SAP România:75% din forţa de muncă va fi formată din millennials până în 2025; companiile trebuie să găsească stimuli care să le capteze mereu atenţia

Cristian Popescu, Managing Director SAP România:75% din...

Autor: Cristina Bellu

28.03.2017, 12:27 297

Aproximativ 75% din forţa de muncă activă va fi formată până în 2025 din millennials, oameni care nu au răbdare, se plictisesc repede şi atunci este foarte important pentru companii să accepte lucrul acesta şi să găsească stimuli care să lcapteze mereu atenţia tinerilor, a spus Cristian Popescu, Managing Director SAP Romania prezent la evenimentul HR Trends 2017, organizat de Ziarul Financiar.

”Ca să atragem cele mai bune talente din piaţă, angajatorul începe să facă tot mai multe promisiuni care cresc aşteptările în rândul candidaţilor. În momentul în care angajatul ajunge în companie, acesta îşi dă seama că o parte dintre promisiuni nu sunt respectate. De aceea este nevoie de un sistem care să-l ducă pe angajat la ideea de “wow”.
 
Alte declaraţii ale lui Cristian Popescu:

 

Angajaţii nu mai trebuie să se simtă administraţi. Organizaţiile ştiu că diferenţele sunt făcute de oamenii care fac parte din ele. Este bine ca sistemul complex să fie integrat cu sitemul administrativ.  

Ce facem ca organizaţii este in interesul succesului organizatiei. Acestea vor face tot ce trebuie pentru a obtine profitul.

Pe de altă parte avem resursa umană care contribuie la succesul organizaţiei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO