ZF 24

CRP: AVAS actioneaza confuz in privinta Rodipet. Rodipet ar trebui sa plateasca datoriile fata de companiile de presa

21.05.2009, 16:22 15

"Dupa ce, in cunostiinta de cauza, a tolerat timp de cinci ani actiunile cumparatorului Rodipet, AVAS actioneaza confuz, afectand in principal nu proprietarul Rodipet, ci societatile de presa romanesti", se arata intr-un comunicat al Clubului Roman de Presa.

Conform Consiliului de onoare al CRP, AVAS nu a reactionat la niciuna din interpelarile CRP fata de incalcarile repetate ale protocolului de privatizare.

Cu aceasta ocazie, CRP a raspuns si ultimatumului facut de proprietarul Rodipet, prin care distribuitorul de presa obliga societatile de presa sa isi transforme datoriile pe care Rodipet la are la acestea in produse si servicii prestate de Rodipet.

"In ceea ce priveşte propunerea adresata de Rodipet societatilor de presa, privind plata datoriilor in produse si servicii, membrii Clubului Roman de Presa considera ca situatia financiara a companiei este strict responsabilitatea celor care s-au angajat sa eficientizeze si profitabilizeze Rodipet, prin contractul de privatizare agreat cu AVAS", se arata in comunicat.

Conform consiliului, propunerea venita din partea Rodipet este una deplasata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO