ZF 24

Cum arata cele trei noi modele Porsche lansate marti in Romania - vezi slideshow

Cum arata cele trei noi modele Porsche lansate astazi in Romania - vezi slideshow
10.02.2009, 20:38 50

Porsche Romania, importatorul constructorului german de automobile sport pe piata locala, a lansat marti primul model Porsche echipat cu motor diesel, SUV-ul Cayenne si versiunile restilizate ale coupe-ului Cayman si roadsterului Boxter.

Click aici pentru slideshow

Modelul Porsche Cayenne diesel, a carui comercializare a inceput in luna decembrie a anului trecut, este dsponibil incepand cu suma de aproape 60.000 de euro cu TVA si dispune de un motor diesel de 3,0 litri si 240 CP de origine Audi si care este cuplat la o cutie de viteze automata.

Versiunile facelift ale Boxster si Cayman, disponibile la vanzare incepand cu ultima luna a anului trecut, au un pret de pornire de 49.757 de euro, respectiv 53.461 de euro, cu TVA inclusa. In vara acestui an Porsche Romania va lansa pe piata locala si modelul Panamera, prima limuzina de lux a constructorului german. In 2008 vanzarile Porsche pe piata locala au scazut cu aproape 20%, la 118 masini.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO