ZF 24

Cum fac fata dezvoltatorii de mall-uri concurentei "de peste drum"

05.10.2008, 19:45 24

Calea Aurel Vlaicu din Arad ar putea sa fie numita cu usurinta "strada mall-urilor", judecand dupa cele cinci proiecte de centre comerciale care ar urma sa fie deschise aici peste circa doi ani. Cazul nu este insa singular, scrie revista Business Magazin.

In incercarea de a profita de un segment imobiliar putin dezvoltat, cel al centrelor comerciale, dezvoltatorii imobiliari au cumparat terenuri incepand cu 2005, dar mai ales din 2006, cu intentia de a construi mall-uri si parcuri de retail. Cum insa majoritatea terenurilor disponibile apartinusera fostelor fabrici, s-a ajuns la situatia in care mai multe proiecte de centre comerciale au fost anuntate pentru dezvoltare in aceeasi zona a oraselor sau chiar pe aceeasi strada.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt cele mai aglomerate zone in mall-uri si ce masuri vor lua dezvoltatorii pentru a face fata concurentei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO