ZF 24

Cum inveti sa fii antreprenor in patru saptamani

29.04.2009, 11:27 144

Persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani se pot inscrie pana pe 3 mai la programul “Tineri antreprenori”, in cadrul caruia vor beneficia de sfaturi si transfer de know-how din partea unor antreprenori cunoscuti din Romania.

“Pana acum, s-au inscris la program aproximativ 50 de persoane insa numarul este mai redus fata de prima editie din cauza ca a crescut complexitatea formularului de inscriere”, a precizat Mihai Nasaudean, managerul proiectului “Tineri antreprenori”.

Programul se adreseaza tinerilor care si-au infiintat o firma de maximum sase luni de la data inceperii programului si celor care vor sa-si deschida o afacere in urmatoarele sase luni dupa finalizarea programului.

Fiecare participant va avea ca mentor personal un om de afaceri cunoscut” alaturi de care va petrece patru saptamani in birou si se va implica in activitatile desfasurate in cadrul companiei, urmand ca in final sa dezvolte un plan de afaceri impreuna.

Anul trecut, la program s-au inscris 203 de persoane, insa numai 18 au si beneficiat de consiliere si transfer de know-how din partea oamenilor de afaceri. O mare parte din absolventii de anul trecut si-au deschis afaceri in domeniul consultantei, publicitate online sau chiar articole funerare.

Dintre oamenii de afaceri care vor participa in acest an la programul initiat de organizatia pentru tinerii lideri si antreprenori Junior Chamber International se numara omul de afaceri Radu Tudorache, care controleaza grupul Montero, Marius Dosinescu, care activeaza in domeniul comertului electronic si al web design-ului si Liviu Taloi, consultant IT.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO