ZF 24

“Cum îţi vei măsura viaţa”, cartea preferată a corporatiştilor români

Sursă foto: Publica.ro

Sursă foto: Publica.ro

Autor: Corina Mirea

24.03.2014, 18:22 3085

Poveşti prin care angajaţii învaţă să fie fericiţi la locul de muncă prin prisma responsabilităţilor primite sau a mediului de lucru, dar şi de conştientizare a faptului că oamenii trebuie să îşi impună anumite limite pentru a rămâne integri sunt doar câteva dintre “învăţămintele” regăsite în cea mai împrumutată carte de către corporatişti din biblioteca Book­ster, potrivit unui comunicat transmis de companie.

Bookster, biblioteca pentru corporatişti fondată de un fost şef al firmei de consultanţă imobiliară Colliers, conţine în prezent în jur de 5.000 de cărţi, articole, studii de caz şi materiale video.

“Cea mai împrumutată carte din bibliotecă este <Cum îţi vei măsura viaţa> de Clayton Christensen, unul dintre cei mai apreciaţi profesori de la Harvard, clasat pe primul loc în topul <Thinkers50>. <Open>, biografia lui Andre Agassi sau <Behind the Beautiful Forevers>, cartea anului în America în 2012, sunt, de asemenea, printre cărţile îndrăgite de la Bookster”, spun reprezentanţii companiei.

Bookster a fost înfiinţată în urmă cu un an de Bogdan Georgescu, 38 de ani, un executiv care a condus timp de mai bine de zece ani firma de consultanţă imobiliară Colliers International.  În prezent, Bookster are mai mult de 2.500 de abonaţi care au citit împreună peste 10.000 de cărţi. Abonaţii provin din companii precum Banca Transilvania, ING Bank, Vodafone România, Orange, EY România, Regina Maria, Colliers, PeliFilip, Corporate Office Solutions sau PRAS Consulting, care plătesc lunar între 3 şi 5 euro pentru un abonament la Bookster.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO