ZF 24

Cum se găteşte sănătos carnea la grătar

Cum se găteşte sănătos carnea la grătar

Autor: CSID.ro

27.04.2015, 18:45 3385

Cine nu adoră mirosul îmbietor de grătar, gustul de fum şi de arsură atât de plăcute papilelor?

Cu siguranţă, bărbaţii sunt primii pe listă atunci când vine vorba de un barbeque în aer liber, şi asta nu doar pentru plăcerea de a le demonstra consoartelor calităţile lor gastronomice excelente, ci şi pentru gustul nemaipomenit al frigăruilor care sfârâie de zor pe grătarul încins.

Şi pentru că suntem în plin sezon al ieşitului la iarbă verde iar grătarul este nelipsit din acest peisaj mioritic, trebuie să luăm aminte câteva strategii utile pentru ca preparatele ce le gătim să fie pe cât de gustoase, pe atât de sănătoase.

Citiţi articolul integral pe www.csid.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO