ZF 24

Dan Bittman, proaspat consilier al lui Vladescu: Suna telefonul ca pe Wall Street. Astept formele de angajare de la finante

Bittman: Suna Telefoul ca pe Wall Street. Astept formele de angajare la finante
13.01.2010, 12:38 157

De azi dimineata, solistul Holograf Dan Bittman raspunde latelefon cu o formula standard: "Suna telefonul la mine ca pe WallStreet".

"Astept formele de angajare si probabil o sa am un salariu de 20 demilioane. O sa am un birou la minister, m-am intalnit deja cuAndrei Gheorghe acolo, dar in principiu biroul meu va fi in strada,pentru ca eu voi incerca sa-i prezint ministrului opiniapopulatiei. I-am spus ceea ce cred despre platirea CAS-ului pedrepturi de autor si aici cred ca ar trebui facuta o reparatiemorala artistilor care timp de 30 de ani au fost vaduviti dedrepturile lor" , a declarat Bittman pentru ZF.

El a spus ca merge des impreuna cu Vladescu la clubul Jack's, undecanta muzica live si afirma ca s-au cunoscut in urma cu mai multiani, prin prieteni comuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO