ZF 24

Daniel Florescu preia funcţia de director general al diviziei de agribusiness a Agricover

Daniel Florescu preia funcţia de director general al...

Autor: Roxana Rosu

17.03.2016, 15:51 1536

Divizia de agribusiness a Agricover va fi condusă de Daniel Florescu, care va prelua funcţia de director general de la Ştefan Bucătaru, a anunţat joi compania.

Daniel Florescu a ocupat anterior funcţia de director financiar. 

În urma acestei decizii, Ştefan Bucătaru va prelua funcţia de membru în Consiliul de Administraţie Agricover.

Divizia de agribusiness a grupului Agricover a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1,19 miliarde lei, nivel apropiat de cel din anul precedent, în timp ce distribuţia de inputuri a crescut cu 33% în volum. 

Divizia de agrobusiness a Agricover reuneşte toate activităţile operaţionale ce ţin de distribuţia de soluţii agricole pentru fermele vegetale şi zootehnice şi valorificarea producţiei acestora – cereale, lapte, porci, legume şi fructe. Agricover a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de aproape 1,3 miliarde lei ( circa 290 mil. euro), în creştere cu 18% faţă de anul anterior.

Grupul Agricover, controlat de omul de afaceri Jabar Kanani şi unul dintre cei mai mari jucători din agricultura locală, a avut în 2014 afaceri de 295 milioane de euro, în creştere cu 17,5% faţă de anul precedent

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO