ZF 24

Daniel Guzu investeste 1 mil. euro in promovare in adezivii Duraziv

26.01.2010, 12:31 34

Compania Duraziv, controlata de omul de afaceri Daniel Guzu,fondatorul afacerii cu lacuri si vopsele Fabryo, va investi anulacesta in campaniile de marketing peste 1 milion de euro. Daca 2009a insemnat pentru companie un an bazat pe cercetare de piata sicreare de portofoliu de produse, anul 2010 va fi unul bazat pepromovare agresiva, afirma reprezentantii companiei.

"Am suplimentat bugetul de marketing fata de anul trecut pentru caam reusit sa cream un produs competitiv, care merita promovat. Sumaalocata promovarii reprezinta o investitie si nu se va revedea inpretul final al produsului. De aceea, chiar daca vom inregistracresteri, ma astept sa intram pe profit abia din 2011", spuneDaniel Guzu, director general al Duraziv.

Duraziv a realizat anul trecuto cifra de afaceri de 9 milioane deeuro, cele mai bune canale de vanzare pentru produsele companieifiind magazinele de profil si distribuitorii. Pentru 2010, DanielGuzu se asteapta la o crestere de aproximativ 10 % pentru segmentulde adezivi, crestere bazata pe lansarea unui portofoliu de produsecare sa acopere intru totul asteptarile clientilor.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO