ZF 24

Daniel Mischie, CEO-ul grupului City Grill: Vom paria în continuare pe brandul Trattoria Buongiorno

Daniel Mischie, CEO-ul grupului City Grill: Vom paria în...

Autor: Cristina Roşca

27.06.2017, 12:00 248

Grupul City Grill va continua expansiunea brandului Trattoria Buongiorno, fiind în negocieri pentru a închiria o serie de spaţii sau chiar pentru a prelua anumite restaurante deja existente, a spus Daniel Mischie, CEO-ul grupului controlat de antre­prenorul Dragoş Pe­tres­cu.

 „Vom continua expansiunea sub acest brand. Momentan suntem în negocieri pentru a închiria o serie de spaţii sau chiar pentru a prelua anumite restaurante deja existente”, explică Mischie.

Compania a deschis săptămâna trecută un restaurant sub acest nume în centrul istoric, la intersecţia străzilor Stravopoleos şi Smârdan. Unitatea este tot într-un spaţiu închiriat, pe o suprafaţă de 500 mp. Investiţia a fost de 350.000 de euro, fonduri proprii.

„Această deschidere este de fapt o relocare. În urmă cu circa un an şi jumătate noi am închis o unitate la intrare pe Strada Franceză în centrul istoric. A fost o decizie luată ca urmare a intrării în vigoare a legii clădirilor cu bulină.”

La finalul anului trecut grupul avea afa­ce­ri cumulate de circa 135 mil. lei (30 mil. euro), în urcare cu circa 17%. Pentru acest an este bugetat un avans similar, până la circa 36 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO