Datele de închidere a staţiilor de metrou pentru modernizarea aparatelor de taxare

19 mai 2017 Autor: Roxana Rosu

Metrorex a anunţat graficul final pentru desfăşurarea lucrărilor de modernizare a instalaţiilor de control-acces la staţiile de metrou cu un singur acces. Lucrările de modernizare a aparatelor de taxare la staţiile de metrou cu un singur acces, se vor desfăşura succesiv, în perioade diferite de timp, după cum urmează:

·         Pipera: 15 iulie – 21 iulie 2017

·         Constantin Brâncoveanu: 22 iulie – 28 iulie

·         Aurel Vlaicu: 29 iulie – 4 august 2017

·         Piaţa Victoriei 2: 5 august – 11 august

·         Basarab 1: 12 august – 18 august

·         Tineretului: 19 august – 25 august

·         Dimitrie Leonida: 26 august – 1 septembrie

·         Apărătorii Patriei: 2 septembrie – 8 septembrie

·         Costin Georgian: 9 septembrie – 15 septembrie

·         Berceni: 16 septembrie – 22 septembrie

·         Pantelimon: 23 septembrie – 29 septembrie

 

În perioadele menţionate, Metrorex a solicitat RATB sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafaţă.

Pentru ca disconfortul resimţit de călători să fie minim, graficul lucrărilor la staţiile de metrou cu un singur acces a fost stabilit în funcţie de perioadele cu trafic scăzut, ca urmare a vacanţelor şcolare şi a concediilor.

Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de 7 zile calendaristice consecutive, cu începerea lucrărilor într-o zi de vineri, după terminarea programului normal de lucru al Metrorex şi după ce ultimii călători vor părăsi staţia de metrou. Lucrările de modernizare a staţiilor de metrou se desfăşoară atât ziua, cât şi noaptea, acolo unde procesul tehnologic permite acest lucru.

Deschiderea staţiei pentru publicul călător se va realiza în timpul programului normal de lucru, în ziua de sâmbătă a săptămânii următoare.

 
Cuvinte cheie:
metrou
, modernizare
, taxare
, inchidere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide