ZF 24

Interex deschide magazine unde altii decid sa inchida

03.03.2009, 00:05 85

Francezii de la Interex vaneaza magazine care se inchid pe fondul crizei: este solutia lor de a avea in continuare noi deschideri, scrie BUSINESS Magazin. Dupa modelul folosit in 2006, cand Interex a cumparat de la compania falimentara Univers'all spatiul fostului magazin din Sibiu, anul acesta, compania franceza a reusit sa preia alte doua locatii, unde se vor afla urmatoarele doua magazine Interex.

Este vorba de fostul hipermarket Spar de la Targu Mures, recent inchis de catre Astral Impex, compania care opereaza brandul olandez de magazin in Romania, pe motive de schimbare a strategiei. Tot un Spar trebuia sa fie si magazinul de la Drobeta Turnu Severin pe care Interex intentioneaza sa il deschida in primavara, spatiul fiind preluat de catre compania franceza de aceasta data de la dezvoltator. "Trebuia sa fie un Spar, pana la urma va fi un Interex", spune zambitor Mainfroy, adaugand ca preluarea unor spatii de la alte retele este una din strategiile companiei in Romania si o buna modalitate de a gasi locatii in zone de trafic.

 

Aflati mai multe despre planurile de expansiune ale Interex pe www.businessmagazin.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO