ZF 24

Denisa Radian, acţionar Nissa: Proprietarii de spaţii de pe Calea Victoriei şi Piaţa Romană ţin chiriile foarte sus, uneori la nivelul de dinainte de criză

Denisa Radian, acţionar Nissa: Proprietarii de spaţii...

Autor: Cristina Roşca

17.03.2017, 14:00 855

 Proprietarii de spaţii de pe Calea Victoriei şi Piaţa Romană ţin chiriile foarte sus, uneori la nivelul de dinainte de criză, numeroşi retaileri renunţând în ultima perioadă la contracte, ceea ce face ca o serie de spaţii din zonă să fie încă neocupate.

Potrivit ultimelor estimări făcute de ZF, businessul total al comercianţilor din zona Calea Victoriei (atât de pe artera comercială, cât şi de pe străzile din jur) este de 10-15 milioane de euro cumulat, fără rezultatele hotelurilor din zonă.

De-a lungul timpului, bulevardul a cunoscut mai multe fluctuaţii de interes din partea chiriaşilor, revigorându-se periodic prin deschiderile de magazine ale chiriaşilor, mai ales din zona de modă de lux.

 „În decurs de circa o lună vom deschide un magazin în Bu­cureşti Mall. Am dis­cutat cu clienţii din Piaţa Ro­mană şi mulţi dintre ei lo­cuiesc în zonele Piaţa Unirii şi Vitan, aşa că des­chidem acolo.“, a spus Denisa Radian.

Nissa nu mai are mo­mentan niciun magazin stra­dal după ce a închis şi unităţile din Braşov şi Craiova, din ace­leaşi motive. „A fost aceiaşi situaţie de fiecare dată. Acum mai suntem doar în malluri, centre comerciale şi în online.“

În total Nissa are 14 magazine fizice în marile oraşe din ţară şi unu online. Magazinul din Bucureşti Mall urmează a fi al 15-lea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO