ZF 24

Distribuitorul Proges anunta afaceri in crestere cu 25%, la 100 mil. euro

19.02.2009, 12:17 43

Proges, unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale de constructii, cu o retea de peste 66 de magazine si centre logistice in Romania, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de circa 100 mil. euro, in crestere cu 25% fata de nivelul din 2007, datorita extinderii retelei locale de magazine cu 20 de unitati si intrarea pe pietele din Ungaria si Moldova.

In anul 2008, Proges a deschis magazine noi in: Caransebes, Turda, Fagaras, Barlad, Tecuci, Roman, Giurgiu, Sfantu Gheorghe, Petrosani, Onesti, Medias, Targu Mures, Timisoara, Piatra Neamt, Sighisoara si Tulcea, ajungand la un numar de 66 locatii. Investitia totala in deschiderea de noi centre, in anul 2008, a depasit 5 milioane de Euro.

Pentru anul 2009 Proges continua extinderea retelei, urmand ca pana in 15 martie noi magazine sa fie deschise la: Targul Mures (in incinta European Retail Park) si in Bacau (in incinta European Retail Park). Investitia in aceste doua superstore-uri este de peste 1.2 milioane de Euro. In acesta luna, PROGES deschide si primul Superstore din Republica Moldova ce are o suprafata de 1000 mp si in care au fost investiti 600 mii Euro.

“Continuam planul de extindere a retelei de magazine PROGES si urmarim semnalele pietei in mod continuu si prin flexibilitatea de a reactiona care ne caracterizeaza, cautam si aplicam masurile optime pentru obtinerea unui rezultat pozitiv”, a declarat Annamaria Anton-Bakó, marketing manager al Proges.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO