ZF 24

Doi antreprenori din Reghin vor să vândă dulceţuri de 40.000 de lei după ce au făcut pasul în online

Doi antreprenori din Reghin vor să vândă dulceţuri de...

Autor: Greta Bogdan

16.08.2015, 00:05 2241

O familie din Reghin, judeţul Mureş, care a transformat grădina din satul natal într-un mic business specializat în cultivarea de fructe de pădure şi pro­ducţia de dul­ceaţă şi si­ro­puri sub bran­dul Pârâul Fântâ­ne­le­lor, speră la vânzări de 40.000 de lei în acest an odată cu deschiderea unui magazin online.

Gabriela Bercea, 44 de ani, a înfi­in­ţat în 2013 o întreprindere indi­vi­duală alături de soţul ei, Dorin Bercea, 52 de ani, şi a început să cultive pe două terenuri de câte jumătate de hectar deţi­nute în Habic, respectiv Beica (judeţul Mureş), zmeură, mure şi coacăze negre. Cei doi vând produsele pe pieţele angro din judeţul Mureş, dar şi în Cluj sau Sibiu, însă au deschis în ur­mă cu două luni şi un magazin online, Pârâul Fântânelelor, în care vând dulceţuri, compoturi şi siropuri al că­ror preţ variază de la 10 lei pentru un bor­can de 210 grame la 15 lei, în func­ţie de sortimentul de fructe ales de client.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO