ZF 24

Dragnea susţine că a votat „din greşeală” moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Bodog

Dragnea susţine că a votat „din greşeală”...

Autor: Liviu Dadacus

11.10.2017, 13:08 8206

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, miercuri, că a votat „din greşeală” moţiunea simplă depusă de opoziţie împotriva ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, el menţionând că acesta nu figurează, însă, pe lista remaniabililor.

„După pledoaria domnului Bichineţ nu am fost atent şi am votat <<pentru>> (moţiunea simplă, n.r.). Îmi cer scuze. Din greşeală”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, este remaniabil, Dragnea a negat.

Chestionat dacă a fost finalizată lista remaniabililor, Dragnea a răspuns: „Nici nu am început-o”.

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ i-a transmis, miercuri, liderului PSD Liviu Dragnea, de la tribuna Camerei Deputaţilor: „Ţine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente”, el referindu-se astfel la prezenţa în sala de plen, împreună, a lui Dragnea şi a premierului Mihai Tudose.

„Am văzut doi oameni pe care trebuie să-i recunoaştem: primul-ministru şi Liviu Dragnea coborând printre noi. (...) Eu mă bucur că sunteţi aici şi că aţi venit amândoi pentru că daţi un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat patru ani la UNCJR şi în momente de balans trebuie să dai dovadă de inteligenţă. Iar Corneliu Bichineţ de la Vaslui vă spune direct: Ţine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente”, a spus Bichineţ de la tribuna Camerei Deputaţilor.

Premierul Mihai Tudose a venit, miercuri, la Camera Deputaţilor, el având o discuţie de aproximativ o jumătate de oră cu liderul PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia.

Ulterior, Dragnea şi Tudose au intrat împreună în sala de plen, unde au participat la sesiunea de vot final şi unde s-a dat şi votul asupra moţiunii simple pe Sănătate, depusă de opoziţie.

Cei doi au şi ieşit împreună din sala de plen, după sesiunea de vot final. Dragnea le-a tramsmis jurnaliştilot că a votat, din greşeală, moţiunea, după „pledoaria” lui Bichineţ.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, miercuri, cu 149 de voturi „împotrivă” şi 94 de voturi „pentru”, moţiunea simplă depusă de opoziţie împotriva ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, şi intitulată "PSD dăunează grav sănătăţii".

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO