ZF 24

Dupa deschiderea primului Ferrari Store la Bucuresti, Forza Rossa se extinde in Franta. GALERIE FOTO

Dupa deschiderea primului Ferrari Store la Bucuresti, Forza Rossa se extinde in Franta
06.12.2009, 12:21 177

Forza Rossa, importatorul Ferrari pe piata locala, controlat deIon Bazac, fostul ministru al sanatatii din partea PSD si CefinHolding, a inaugurat ieri primul Ferrari Store din Europa de Est laBucuresti, in urma unei investitii de aproape patru milioane deeuro.

Vizionati imagini dela deschiderea primului Ferrari Store din Europa de Est laBucuresti

In cadrul evenimentului a participat si pilotul Ferrari deFormula 1, Giancarlo Fisichella.

In 2010 Forza Rossa va deschide in Franta un alt Ferrari Storepe o suprafata de 100 mp, in urma unei investitii de 2 mil. euro,urmat de un dealer Ferrari, potrivit declaratiilor lui Ion Bazac,presedintele Forza Rossa.

Ion Bazac, fostul Ministru al Sanatatii estimeaza vanzari depeste 2 mil. euro pentru primul magazin Ferrari de pe piata locala,situat pe Calea Victoriei, o artera de pe care insa multi retaileride lux precum Hugo Boss, Catwalk sau Escada au plecat din cauzavanzarilor slabe. "In cazul Ferrari Store vanzarile anuale secalculeaza in functie de suprafata magazinului. Ne asteptam sa fimin Romania undeva la 5.500 de euro pe metru patrat pe an", asubliniat Bazac. Suprafata noului magazin este de 500 de metripatrati. In cadrul magazinelor Ferrari Store sunt comercializateproduse sub brandul Ferrari, de la articole de imbracaminte, lasuveniruri sau machete ale masinilor.

Cel mai scump exponat din Ferrari Store este o masina de Formula1, cu un pret de 200.000 de euro, dar care nu este echipata si cuun motor, in timp ce printre cele mai ieftine se numara articoleprecum tricouri, cani sau mausepads, cu preturi de sub 10 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO