ZF 24

Elena Udrea, ministrul cu datorii de 3 mil. euro si cu avere de alte milioane investita in terenuri

Elena Udrea, ministrul cu datorii de 3 mil. euro si cu avere de alte milioane investita in terenuri
07.01.2010, 17:54 434

Principala avere a ministrului dezvoltarii si turismului ElenaUdrea a fost reprezentata si anul trecut de terenurile intravilanepe care le detine in zone centrale ale Bucurestiului. Nici inprivinta datoriilor ministrului lucrurile nu s-au schimbatfundamental, ea avand in continuare de rambursat unei banci uncredit de 3,2 mil. euro.

Potrivit declaratiei sale de avere publicata astazi, Elena Udreadetine impreuna cu sotul sau patru terenuri intravilane inBucuresti, fata de cinci cate avea anul. Pe unul dintre terenurileintravilane declarat anul trecut, (in strada Chopin) Elena Udreadeclara un imobil compus din subsol, parter si trei etaje. Terenulpe care s-a construit acest imobil putea fi evaulat in 2009 la 1,8mil. euro. Celelalte patru terenuri aflate in posesia Elenei Udreasi a sotului ei valoreaza cel putin trei milioane de euro.

Elena Udrea are doua autoturisme Mercedes, un apartament inBucuresti si o casa in Pipera. Are bijuterii de 50.000 de euro sisi-a rotunjit veniturile, anul trecut, vanzand un apartament pentru170.000 de euro.
La datorii, ministrul trece in declaratia de avere imprumutul de3,2 mil. euro obtinut de la BRD in 2007. Acesta i-a fost reesalonatanul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO