ZF 24

Elpreco Craiova mizeaza pe cresterea afacerilor cu 15-20%

30.01.2008, 16:26 61

Afacerile producatorului de materiale de constructii Elpreco Craiova, controlat de grupul irlandez CRH, au crescut anul trecut cu peste 20%, la aproape 126 de milioane de lei, iar compania mizeaza in acest an pe o majorare de 15-20%, la circa 150 de milioane lei, informeaza Mediafax.

In 2007, afacerile Elpreco au avansat cu peste 20%, ca urmare a modernizarii si extinderii fluxurilor tehnologice si a investitiilor in domeniul resurselor umane, a declarat agentiei Mediafax Mirona Pranitchi, reprezentant de PR in cadrul companiei.

Anul trecut, Elpreco a realizat investitii de circa 10 milioane de euro, iar in 2008 va aloca, din surse proprii, aproximativ cinci milioane de euro, pentru modernizari tehnologice.

Elpreco produce si comercializeaza BCA (beton celular autoclavizat), sisteme de acoperis, elemente pentru pavaj (pavele, borduri, jgheaburi, jardiniere), precum si sisteme de canalizare.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO