ZF 24

Entreprise Investors a plătit 24 mil euro pentru preluarea Noriel Group şi vrea să dubleze numărul de magazine de jucării în următorii ani

Entreprise Investors a plătit 24 mil euro pentru...

Autor: Roxana Rosu

26.01.2017, 12:06 662

Fondul de investiţii Entreprise Investors a plătit anul trecut 24 de milioane de euro pentru preluarea reţelei de magazine de jucării Noriel, planurile de dezvoltare incluzând dublarea numărului de unităţi ale acestui brand în următorii ani.

”Intenţionăm să repetăm experienţa de succes a Profi Rom Food, cea mai mare reţea de supermarketuri din România, prin întărirea echipei de management cu experţi în domeniu şi prin sprijinirea unei dezvoltări naţionale a reţelei de magazine Noriel astfel încât să dublăm numărul de magazine în următorii ani”, se arată în raportul anul al fondului de investiţii.

În total, Entreprise Investors a investit anul trecut 70 milioane euro pentru achiziţia unor pachete de acţiuni, în timp ce exiturile finalizate de fondul de investiţii au generat încasări de 681 milioane euro.

Polish Enterprise Fund VII (PEF VII) a finalizat în iunie anul trecut preluarea integrală a Noriel Group şi, conform acordului, a furnizat capital de creştere de 2 milioane euro pentru sprijinirea dezvoltării reţelei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO