ZF 24

Erste aduce la Bucureşti un bancher de la Raiffeisen Bank pentru a prelua o poziţie de vicepreşedinte la BCR

Erste aduce la Bucureşti un bancher de la Raiffeisen...

Autor: Roxana Rosu

22.12.2016, 13:16 1387

Ryszard Druzynski va prelua în martie 2017 poziţia de Vicepreşedinte responsabil pentru Operaţiuni & IT în Banca Comercială Română, după ce Paul Ursăciuc, anterior Membru al Comitetului Executiv responsabil pentru Operaţiuni & IT, a fost numit într-o altă poziţie în cadrul Erste Group. 

Ryszard Druzynski a fost din august 2004 până în prezent Vicepreşedinte al Raiffeisen Bank Polska S.a. 

“Suntem încântaţi de sosirea lui Ryszard Druzynski, un manager foarte experimentat, cu un parcurs profesional relevant în ceea ce priveşte operaţiuni, dezvoltări IT şi proiecte de integrare pentru grupuri bancare internaţionale de top. Ryszard ni se alătură în cadrul BCR dintr-o poziţie cu rol determinant în succesul unor instituţii proeminente pe o piaţă vibrantă şi marcată de inovaţie aşa cum este piaţa poloneză de servicii bancare. Avem încredere că venirea sa va însemna un transfer al celor mai bune practici, iar automatizarea proceselor şi dezvoltarea afacerii prin tehnologie vor avea astfel un lider puternic“, a declarat Sergiu Manea, Preşedinte al BCR.   

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO