ZF 24

Eurolines contracareaza scaderea de pe autocare cu ticketing si turism

21.01.2009, 12:17 20

Firma de transport rutier cu autocarul din cadrul grupului Eurolines, controlat de Dragos Anastasiu, a inregistrat anul trecut un trafci de 130.000 de pasageri pe cursele regulate, in scadere cu 11% fata de anul trecut. Diminuarea numarului de pasageri transportati va continua si in acest an, potrivit reprezentantilor grupului, care vor sa se axeze pe activitatea de vanzari de avion si turism.

"Pentru anul 2009, avand in vedere evolutia traficului de pasageri din acest an, cresterea gradului de concurenta al companiilor aeriene low-cost atat prin aparaitia unor destinatii oferite in Romania si in Europam cat si a tarifelor practicate estimam o scadere a numarului de pasageri”, a spus Anastasiu care a precizat ca vrea sa contracareze aceasta tendinta prin cresterea vanzarilor din activitatea de inchiriere de autocare pentru efectuarea de curse charter si vanzarea de pachete turistice proprii pentru care se asigura transportul cu autocarul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO