ZF 24

Judecatorii i-au interzis lui Gigi Becali sa paraseasca tara. Hotararea poate fi contestata

Judecatorii i-au interzis europarlamentarului Gigi Becali sa paraseasca tara. Hotararea poate fi contestata
09.06.2009, 16:36 26

Judecatoria Sectorului 1 a decis, marti, ca Gigi Becali, care a obtinut un mandat de europarlamentar, nu poate parasi tara, decizia judecatorilor putand fi insa atacata cu recurs, scrie Mediafax.

George Becali a fost arestat timp de doua saptamani intr-un dosar in care este acuzat de lipsire de libertate, dupa ce, potrivit anchetatorilor, ar fi sechestrat persoanele care i-au furat masina. Finantatorul echipei Steaua a fost eliberat pe 17 aprilie si este cercetat in libertate.

Judecatoria sectorului 1 i-a impus lui Gigi Becali ca inainte cu 24 de ore de a pleca din Bucuresti sau judetul Ilfov sa anunte autoritatile judiciare in legatura cu destinatia sa.

Omul de afaceri a candidat la alegerile europarlamentare incheiate duminica pe listele PRM, formatiune politica cotata cu 8,65% in optiunile electoratului, scor care ii ofera lui Becali un fotoliu de europarlamentar. Cititi mai mult pe www.mediafax.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO