ZF 24

Eurowest Imob Consulting, proprietar la Prelucrarea Carnii Splai

06.04.2009, 13:36 71

Compania Eurowest Imob Consulting a devenit proprietarul companiei Prelucrarea Carnii Splai (PC Splai), fostul abator din sectorul 4 din Capitala, dupa ce a platit 2,8 mil. lei pentru 70,21% din actiuni, a anuntat luni Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului.

PC Splai este situata pe un teren de circa 54.000 mp, aflat la circa 3 kilometri de centrul Bucurestiului pe malul Dambovitei. AVAS mentioneaza ca societatea nu detine titluri de proprietate asupra celor terenurilor pe care le are in folosinta in Capitala, acesta fiind in litigiu cu Primaria Municipiului Bucuresti.

„Privatizarea PC Splai s-a realizat prin metoda licitatiei cu strigare. La data limita pentru inscrierea la licitatie sau inscris doi ofertanti: Manor Center si Eurowest Imob Consulting. In urma desfasurarii licitatiei cu strigare adjudecatar a fost declarat ofertantul Eurowest Imob Consulting.”, spun oficialii AVAS. Acestia precizeaza ca este a treia incercare de privatizare, dupa ce contractele semnate au fost desfiintate ca urmare a neplatii pretului de catre cumparatori.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO