ZF 24

Evenimentul zilei si Capital, vandute catre familia Paunescu

11.02.2010, 14:13 64

Evenimentul zilei si Capital, titluri editate de grupul Ringier,au fost vandute catre compania care controleaza postul deteleviziune B1 TV, au anuntat cele doua parti, care au precizat caangajatii au fost deja anuntati in legatura cu schimbarea, scrieMediafax.

Informatia privind tranzactia a aparut initial in urma cu osaptamana, pe blogul jurnalistului Catalin Tolontan, care, dealtfel, a si confirmat, joi, vanzarea celor doua publicatii.
Potrivit site-ului www.paginademedia.ro valoarea tranzactiei estede peste opt milioane de euro. Cititi mai mult pe www.mediafax.ro.

"Ziarul Ev. Zilei nu mai este, de destula vreme incoace,o afacere, in sensul profitabilitatii. Nici nu mai poateexista in Romania, in ultimii ani, un cotidian quality, serios,care sa fie si profitabil. Profit mai fac doar tabloidele. Nuintamplator trustul Ringier a vandut Ev. Zilei si nu tabloidulLibertatea, deschizatorul de partie in materie de calcare inpicioare a regulilor jurnalistice elementare, prin imbinareapornografiei cu morbidul, sub semnul 'deontologiei occidentale,pentru a scoate profit de la indigeni", scrie Cristian TudorPopescu intr-un editorial Gandul. Cititi pe www.gandul.infocomentariul lui Cristian Tudor Popescu despre vanzarea publicatiilor "Evenimentul Zilei"si "Capital" catre B1 TV.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO