ZF 24

EximBank s-a instalat de săptămâna aceasta în sediul din Palatul Kiseleff

EximBank s-a instalat de săptămâna aceasta în sediul...

Autor: Anelis Baciu

21.10.2013, 21:04 1283

EximBank, controlată de Ministerul Finanţelor printr-o participaţie de peste 95%, a finalizat procesul de relocare a operaţiunilor sediului central în Palatul Kiseleff, unde timp de 15 ani a funcţionat ING Bank, iar începând din această săptămână sucursala din Bucureşti şi centrala vor funcţiona în noua locaţie. Optimizarea fluxurilor de lucru şi reducerea costurilor operaţionale au fost principalele raţiuni care au determinat schimbarea locaţiei, potrivit reprezentanţilor băncii. Totodată, preşedintele băncii Traian Halalai (foto) consideră că actualele condiţii ale pieţei imobiliare sunt oportune pentru astfel de decizii şi afirmă că banca are în vedere relocarea unor unităţi din ţară.

„Avem spaţii care nu mai corespund nevoilor noastre actuale, spaţii ample care se pretează mai mult băncilor de retail. Avem nevoie de spaţii adaptate profilului nostru actual. Din acelaşi motiv mergem şi pe varianta deschiderii de agenţii, cu personal redus şi spaţii corespunzătoare”, a mai spus Halalai, care a lucrat în trecut şi pentru ING.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO