Info

(P) Experienţa de a comanda taxi dusă la un alt nivel

Experienţa de a comanda taxi dusă la un alt nivel

Experienţa de a comanda taxi dusă la un alt nivel

Autor: Publicitate

07.07.2015, 12:42 461

Totul devine mult mai simplu cand mergi cu o masina care te preia de la o adresa pentru a te duce catre alta, cu care poate nici nu esti familiarizat. Cum faci toate astea? Cu un taxi. Cum gasesti un taxi? Il cauti cu telefonul mobil... folosind aplicatia Star Taxi.

Aplicatia a aparut acum aproape trei ani si dispune de o serie de functionalitati inovative. Star Taxi functioneaza pe aproape orice model de telefon sau tableta. iOS, Android si mai nou, chiar pe Windows Phone. Un timp scurt, pentru o transformare semnificativa a modului in care poti comanda un taxi.

Soferii care vin la comanda trec prin doua tipuri de selectie. Cea initiala, de la sediul firmei si cea de-a doua, si mai importanta, a utilizatorului care foloseste aplicatia. Si nu sunt chiar putini „jurati”. Peste 300.000 de utilizatori au lasat recenzii soferilor Star Taxi.

Daca totusi le-a scapat ceva, mai exista un filtru de selectie: poti apasa butonul „blocheaza sofer in cazul in care experienta nu a fost una placuta, iar viitoarea ta comanda nu va mai ajunge la soferul respectiv.

Dupa cum spuneam mai sus, aplicatia Star Taxi are o multime de functionalitati, dintre care amintim: chat cu soferul sau apel direct din aplicatie; detectarea automata a adresei de unde este transmisa comanda; notificare asupra momentului cand soferul a ajuns la adresa indicata. In plus, toate comenzile inregistrate de-a lungul timpului raman salvate intr-un istoric ce poate fi accesat oricand.

Confirmarea ca Star Taxi este o aplicatie pe care trebuie sa o instalezi fara sa eziti, vine din faptul ca prin intermediul sau au fost procesate peste 10.000.000 de comenzi.

Incearca si Tu experienta Star Taxi!

Descarca de aici:

Google Play  -   http://bit.ly/Startaxi

App Store     -   http://bit.ly/StarTaxi

Windows Store - http://bit.ly/StarTaxiWP

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO