ZF 24

Falimentele sunt in floare. Casa de avocatura Bostina si Asociatii infiinteaza o firma de insolventa

09.06.2009, 12:21 45

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a infiintat o firma de insolventa, care va asigura consultanta in recuperarea de creante, intocmirea planului de reorganizare, restructurare, lichidare partiala sau integrala a unei societati, precum si pentru lichidarea voluntara a unei companii.

Noua firma, denumita Bostina si Asociatii Insolvency, va asigura solutii juridice, financiare si fiscale integrate.

"Nu ne-am grabit sa intram pe piata insolventei, deoarece am vrut sa analizam mai bine actuala criza economica si sa vedem care sunt serviciile pe care trebuie sa punem accentul. Semnele de redresare ecomomica ne fac să credem ca noua companie ar trebui sa puna accentul in primul rand pe chestiuni de profilaxie a insolventei si de tratare a situatiilor de criza si, in al doilea rand, pe chestiunile strict tehnice legate de practica insolventei si a lichidarilor. Pornim si de la experienta acumulata intr-o serie intreaga de procese de insolventa in care am fost implicati in calitate de avocati-de la oprirea procedurilor de insolventa in cazul Metro si Timpuri Noi la respingerea pretentiilor financiare ale Glencore UK fata de RAFO si pana la lichidarea voluntara a celor 5 companii de pe platforma Nitramonia Fagaras si Fabrica de Pirite de la Turnu Magurele", a declarat, intr-un comunicat, avocatul Doru Catalin Bostina, coordonatorul grupului de consultanta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO