ZF 24

Familia italiană Pietta a vândut firma Pietta Glass Working din judeţul Prahova către Saint-Gobain

Familia italiană Pietta a vândut firma Pietta Glass...

Autor: Roxana Rosu

06.12.2016, 11:15 3542

UniCredit Bank a asistat familia italiană Pietta în vânzarea acţiunilor firmei Pietta Glass Working, înfiinţată în anul 2000 în judeţul Prahova (Vălenii de Munte)  şi specializată în procesarea sticlei, către compania Saint-Gobain.

Tranzacţia a fost finalizată pe data de 5 decembrie 2016 şi a vizat vânzarea integrală a firmei din România.  Pietta Glass Working deţine trei zone de producţie cu o suprafaţă totală de 45.000 mp in localitatea Berevoiesti, Valenii de Munte. 

“Această tranzacţie, în care UniCredit a asistat vânzătorul, este una de referinţă pentru sectorul industrial din România şi reconfirmă interesul sporit al investitorilor pentru piaţa locală, atraşi de contextul macroeconomic favorabil de care beneficiază România în regiune. Prezenţa solidă a Grupului UniCredit atât pe piaţa finanţărilor corporative, cât şi pe piaţa europeană de investment banking, ne permite să le oferim clienţilor noştri corporativi un spectru larg de servicii specifice, îmbinand know-how-ul local cu expertiza tehnică şi de industrie a grupului”, a declarat Alin Pop, şeful Departamentului de Investment Banking şi Corporate Finance în cadrul UniCredit Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO