ZF 24

FAN Courier termină acest an cu afaceri de 515 mil. lei, în creştere cu 29%

FAN Courier termină acest an cu afaceri de 515 mil. lei,...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

14.12.2016, 09:24 719

FAN Courier, liderul pieţei locale de curierat rapid, estimează că va încheia acest an cu afaceri în creştere cu 29% faţă de anul precedent, ca efect al investiţiilor în flotă, în depozite, dar şI în softuri şI personal. Astfel, compania va ajunge în acest an la o cifră de afaceri de peste 515 mil. lei (116 mil. euro), conform calculelor ZF. Compania a alocat în acest an peste 18 milioane de euro în investiţii, bani care au fost direcţionaţI inclusiv către un nou hub în Braşov.

”2016 a fost un an plin de surprize, care a început în ianuarie – februarie cu volume la fel de mari ca şi în noiembrie-decembrie ale anului anterior, adică mult peste media anului.  Toate industriile cu care lucrăm au înregistrat creşteri, însă este ştiut deja faptul că, în ultimii doi-trei ani, comerţul electronic a fost domeniul cu cea mai mare rată de creştere. Ne dorim şi ne aşteptăm ca şi în anul 2017, cifra de afaceri să îşi menţină tendinţa de creştere organică, sănătoasă”, a declarat Felix Pătrăşcanu, cofondator al FAN Courier.

FAN Courier a investit anul acesta 18 milioane de euro, cu aproape 50% mai mult decât în 2015, principalele direcţii către care au fost direcţionate fondurile fiind flota auto - 12 milioane euro,  finalizarea HUB Braşov şi reamenajare HUB-uri Bucureşti - 4 milioane euro, training personal -350.000 euro, IT şi softuri. În 2017, prioritare rămân investiţiile în flotă, imobiliare, tehnologia informaţiei, dar şi alte investiţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO