ZF 24

FC Bihor, primul club de fotbal intrat in insolventa

05.11.2009, 18:13 68

Conducerea FC Bihor a anuntat, joi, intrarea in insolventa aclubului, avand la dispozitie trei ani pentru a-si plati datoriile,in caz contrar putand fi declarat falimentar, informeaza Mediafax.

Presedintele Ioan Lucian, administratorul delegat Sergiu Tot sicontabilul Ramona Pavel au prezentat, joi, situatia juridica si ceafinanciara a FC Bihor, anuntand ca acest club a intrat ininsolventa si ca are la dispozitie trei ani pentru a-si platidatoriile, in caz contrar urmand sa fie declarat falimentar.

"Din punct de vedere juridic, FC Bihor functioneaza pe bazalegii insolventei, legea 85/2006. FC Bihor se afla acum in perioadasupravegherii de catre un judecator sindic", a anuntatadministratorul clubului, Sergiu Tot.

El a explicat si pasii care vor urma - in prima faza,judecatorul sindic va stabili un tabel preliminar al creantelor,dupa care se vor judeca eventualele contestatii, atat alecreditorilor, cat si ale debitorului.

"In cele din urma se va stabili un tabel definitiv alcreantelor, cel mai probabil in luna februarie a anului viitor,cand se vor cunoaste cu exactitate datoriile clubului", a precizatSergiu Tot.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO