ZF 24

Fight Club pe Wall Street: Bancherii se bat ca sa scape de stres

Fight Club pe Wall Street: Bancherii se bat ca sa scape de stres
03.02.2010, 15:02 27

Pentru a scapa de stresul ce se acumuleaza zi de zi, din ce ince mai multi directori de banci si companii financiare de pe WallStreet practica sporturi de contact, scrie Bloomberg.

"E temnita durerii. Bancherii de pe Wall Street sunt foartecompetiviti, cred ca si asta joaca un rol", spune Brian Peganoff,vicepresedinte la divizia de corporate cash management a DeutscheBank. John Cholish, director in cadrul diviziei de wealthmanagement a Merrill Lycnh, petrece cateva ore aproape in fiecareseara la Renzo Gracie Academy antrenandu-se in arte martialemixte.

"Daca vii dupa o zi in care ai pierdut sute de mii de dolari,acest loc te ajuta sa scapi de stress", a declarat Max McGarr,director in cadrul Renzo si luptator profesionist. "Cred ca ceicare lucreaza in finante si sunt interesati de arte martiale mixteinteleg strategia si pregatirea", a declarat Kevin Burns, dincadrul Wells Fargo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO